Mesterlig spill i 13 minutter

4. divisjon herrer, Høllen FK - Donn 2, 3 - 3 (1 - 2).
Med to helt identiske bortemål i det 15. og 31. minuttet så det mørkt ut for Høllen FK i hjemmeoppgjøret mot Donn 2 torsdag kveld. Begge målene kom på corner hvor Donnspillere fikk stå helt alene og lett styrte ballen i nettet på headinger.
Markeringer?
Hvor ble det av markeringene spurte vi en skadet Bjørn Erlend Kleiven i pausen.
- Elendig. Vi tar det nå i pausen, sa han.
- Det som verre var er at to Donnspillere stod flere meter offside, sa Morten Dalene til N247.
Straffe
I det 42. minutt får Høllen straffe etter en felling av Bendik Gundersen som er farlig frempå. Espen Eriksen setter den sikkert til side for Ole Gerhard Van Ditshuizen i Donnmålet.
I andre omgang fortsetter hjemmelaget som i første. Litt uinspirerte og lite presise. Det resulterer i flere «hundreprosentssjanser» for Donn 2 og Høllen FK kan takke dyktig Karl Eirik Jåtun i Høllenmålet for at kampen ikke punkterte da Donn scoret sitt tredje (som kunne vært femte)  for kvelden etter skudd ett kvarter ut i omgangen.
Høygir
13 minutter før kampslutt snur kampbildet totalt. Som å skru på en bryter øker hjemmelagets tempo mange hakk, aggressiviteten kom og selv om det ikke burde være overraskende at Høllenguttene har en indre tenning som ligger latent, var dette litt uventet. Som regel tar det rundt en halvtime.
Laget fosser frem og det resulterer i to raske scoringer. En vakker heading av Morten Dalene (forsidebildet), og en perle av et langskudd fra Espen Eriksen i h.h.v. det 82. og 83 minutt gjør at Donn 2 kun fikk med seg ett poeng tilbake til Kristiansand torsdag kveld.
De få resterende minuttene kjemper hjemmelaget som løver, men klarte ikke å omsette en masse sjanser til seier på hjemmebane.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Spion? Søgne FKs trener Morten Sogn studerte Høllespillerne nøye fra tribuneplass på Søgne stadion torsdag.

Hjemmedrama tirsdag
Førstkommende tirsdag kveld er det igjen duket for oppgjør mellom fjerdedivisjonslagene i Søgne. Denne gangen på kunstgresset som er Søgne FKs hjemmebane.
Kampstart er kl. 19.00 og igjen kan det se ut til at Høllen FK mister noen sentrale spillere. Noen er på reise, andre er skadd, men for Høllen FK er ikke dette uvanlig.
- Vi stiller, og kamp blir det. Det lover vi, var den unisone beskjeden som kom fra Høllebenken etter kampslutt torsdag kveld.
Oppladingen skjer søndag med en felles joggetur i bygda.
Den kampen dekkes selvsagt med live-feed på N247.
Sist oppdatert 04.09.2014 klokken 22.35 av Nicolai Prebensen
Espen Eriksen setter straffen til side for Donnkeeper Ole Gerhard Van Ditshuizen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Morten Dalenes mål til stillingen 2 - 3 sent i 2. omgang torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)