Ble for tøft

Greipstad IL - Randesund 21 - 31 (12 - 17), Nodelandshallen.

På papiret var nok bortelaget sterkere enn hjemmelaget og før kampstart sa trener Tor Magne Breland til N247 at det ville bli en tøff kamp. Planen var å holde tempo nede og ta ut de sterkeste på det gjestende lag. Det holdt bare nesten.
Kjappe gjester
Allerede fra start viste Randesund seg som et mer hurtigspillende lag. Kjappe kontringer og alltid raskt i angrep etter ballgjenvinning. Når så hjemmelaget gjør mange personlige feil, skyter for dårlig, og i tillegg holder et lavt tempo er det ikke mulig å vinne en seriekamp i 2. divisjon håndball.
Greipstad klarte til tider å dra ned tempoet, krøp innpå bortelaget og var ved flere anledninger kun tre mål bak gjestene. Så våknet Randesund til liv igjen og dro fra, et kampbilde som var gjennomgående i 60 minutter.
- Gå hjem
- Kan du ikke bare gå hjem, sa Breland med et smil til N247 etter kampen.
- Vi mangler spillere og har for få treninger bak oss. Heldigvis er sesongen lang og vi skal bite bedre fra oss senere. Målet for denne sesongen er å holde seg i divisjonen, sa han.
Bortelagets trener Simen Nordbø sa at hans spiller hadde gitt hundre prosent i kampen, men at samspillet ikke stemte helt.
- Det er tidlig i sesongen. Vi har en del småskader og konsentrasjonen vår holder ikke i 60 minutter. Vi blir med på Greipstads taktikk og faller ned i tempoet. Da kom hjemmelaget fort tilbake, sa han og la til at på tross av et tosifret seiersresultat hadde han tro på at Greipstad ville bite fra seg i sesongen 2014 - 15.
Dette var Grepstadherrenes 2. seriekamp for sesongen. Den første vant laget mot Viking Stavanger med sifrene 41 - 34.