Jarle Rogstad ( t.v. Bildet er tatt under cupkampen mot IK Start tidligere i år) utfordrer alle fotballspillere i Søgne til å delta i årets Morothon som arrangeres lørdag. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Utfordrer alle fotballspillere

  Nicolai Prebensen
  06. nov. 2014
  12.11
- Jeg er i knallform og den aktive fotballspilleren i Søgne som slår meg i langløypa lørdag vil få et gavekort fra Rimi. Det blir ikke mange, sier den tidligere Høllenspilleren (nå (Donn) Jarle Rogstad selvsikkert til N247 torsdag ettermiddag.

- Jeg synes dette arrangementer er så flott for bygda at jeg håper mitt lille bidrag vil føre til at enda flere melder seg på og møter opp lørdag morgen. Det burde minst stille 3-400 i langløypa, sier Rogstad som også er en av sponsorene for løpet.


Deltakerrekord
- 219 påmeldte kl. 12.00 torsdag, 144 på Langmoro (21 km) og på toppen kommer alle som skal delta på Kidzmoro (600 og 1200 m). Deltakerrekorden slås på 222 stk, sier Dag Morten Frantzen torsdag ettermiddag.

- Vi savner folk til de korteste løypene og mer lokalfolk. Vi ligger an til å ende i minus i år, men det er ikke hensikten å tjene penger heller. Vi ønsker at deltakerne skal nyte godt av både innsatsen og opplegget vårt. Derfor går pengene til alt fra Røde Kors, fasiliteter, mat, premier osv. Med en allerede ny historisk rekord påmeldte til Langmoro, vår tøffeste løype, er det ikke lengre noe tvil om at folk tar en utfordring på strak arm, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Frykter oppholdsvær

- Mange sitter fortsatt å venter på været, men vi er mest bekymret for det er fare for oppholdsvær til tider lørdag. I mål venter oppvarmede telt, deilig lapskaus, flotte premier, god stemning, varm dusj og enda mer.

- Kidzmoro tilbyr 2 løyper og her håper vi at mange voksne tar med seg barna og gir de mulighet til å oppleve gleden og mestringsfølelsen de får ved å ha et startnummer på brystet. Påmelding koster kr. 20,- og skjer fra kl 09.30 og frem til start kl 10.10 og 10.20. Løypene er ca 600 og 1200 meter lange. Vi gleder oss til å se minst 100 barn på stadion hvor begge løypene starter og ender. Vi vet allerede det kommer barn fra Kr.sand, så dette blir kjempemoro, sier Frantzen videre.


Start kl. 10.00
Kl 10.00 starter de raskeste på på Langmoro og kun minutter senere starter resten av løperne. Arrangøren tipper en vinnertid på ca. 1 time og 40 minutter for de kjappeste på de 21 kilometerne. Løypa går i et knalltøft terreng rundt bygdene.
 
Allerede fra kl 10.40 og utover kommer det løpere fra de kortere distansene i mål.

- Det vil altså bli aktivitet hele dagen lørdag. og løper man ikke kan man vel komme å bidra med stemning, oppfordrer Morten Frantzen som lover masse fine premier til både vinnere og rene uttrekspremier til deltakerne.

Sist oppdatert 06.11.2014 klokken 14.07 av Nicolai Prebensen

Nye og "gamle" arrangører. F.v. Bent Bakke, Erling Askildsen, Floke Bredland og Dag Morten Frantzen samlet på Tangvall tidligere i høst. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

F.v. Dag Morten Frantzen, Erling Askildsen, Floke bredland og Bent Bakke. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no