Nykomponert G16 lag imponerte

Av Geir Aamdal

Søgne G-16 gikk helt til finalen i Sørlandsbadet cup i Lyngdal sist helg.

Et nykomponert mannskap bestående av 15 og 16 åringer tok seg videre som gruppevinnere på lørdagen, og dermed semifinale på søndagen mot Vigør. Etter 2- 0 til pause ventet en spennende andre omgang hvor Vigør reduserte til 2-1, og vi fikk en mann utvist. Etter noe hektiske sluttminutter kunne guttene juble over seier og finale mot Lyngdal.

Vi fikk det tøft og lå under 2-0 til pause. Andre omgang ble imidlertid enveiskjøring hvor Søgne utlignet til 2-2 i sluttsekundene. Kampen gikk da til straffesparkkonkurranse. Her ble det et surt 3-2 tap.
Det ble en overraskende sterk start for det nykomponerte G-16 laget, som kun har hatt få treningsuker sammen. Blir spennende å følge dem i fortsettelsen.

På Nivå 2 stilte G-16 2 med et meget sterkt mannskap og vant turneringen på straffesparkkonkurranse, både i semifinalen og finalen. Gratulerer med seieren!
Sist oppdatert 16.01.2015 klokken 13.15 av Nicolai Prebensen
Søgne FKs nykomponerte kom til finalen under Sørlandsbadet cup i Lyngdal sist helg. (Foto: Glenn Ivar Tønnessen)