Ordfører i Songdalen kommune Johnny Greibesland inviterer til festmiddag. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

Festmiddag for kompetanse-heving

  Jon Aamodt
  21. jan 2015
  10.11
Tirsdag 27. januar arrangerer Songdalen kommune festmiddag for alle som har gjennomført teorikurs innen fagbrevene renholdsoperatører, barne- og ungdomsarbeidere og helsefagarbeidere.

- Songdalen kommune har satset mye på kompetansehevning gjennom begge prosjektene i «Saman om ein betre kommune». Men også forut for disse prosjektene har kommunen hatt fokus på kompetanse, sier prosjektleder Janne Slotte i Songdalen kommune.

Femti personer har gjennomført kurs.
- I 2011 satt kommunen i gang et renholderprosjekt for å øke kompetansen og nærværet. De gode erfaringene fra dette prosjektet har vi tatt med oss videre i «Saman om»  prosjektene. Alle tre prosjektene har lagt vekt på økt kompetanse og har tilbydd gratis teorikurs for fagbrev for faggruppene renholdsoperatører, barne- og ungdomsarbeidere og helsefagarbeidere. Tilsammen har 50 personer gjennomført teorikurs i perioden 2011-2014. Dette utgjør nesten 10% av ansatte i Songdalen kommune. Dette ønsker vi å markere 27. januar og har derfor invitert alle som har gjennomført teorikurs både i kommunalt regi og de som har gjennomført dette privat, samt våre samarbeidspartnere til markeringa. Blant annet kommer tidligere kommunalminister Liv Signe Navarsete, sier Slotte.

Markeringen finner sted på Scandic Bystranda hotell i Kristiansand og ordfører Johnny Greibesland lover at kvelden vil by på god mat, taler og underholdning.
Sist oppdatert 22.01.2015 klokken 17.43 av Nicolai Prebensen

- Songdalen kommune har satset mye på kompetansehevning, sier prosjektleder Janne Slotte. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no