Høy temperatur under eliteturneringen

Publisert
Søgne Fk G14 - Åsane G14, 1-2 (1-2) Søgne kunstgressbane, elitecupen.

Det startet bra med 1-0 til hjemmelaget tidlig i den tredje kampen i de innledende rundene lørdag ettermiddag. I det sjette minutt av kampen gjorde bortelagets keeper det vanskelig for seg selv og en årvåken Ibssa Tolla benyttet seg av situasjonen, snappet ballen og scoret sikkert.
To mål mot
I løpet av de neste 17 minuttene scoret, litt mot spillets gang, gjestene to ganger og det ble også sluttresultatet.
13 minutter ut i andre omgang scorer Bendik Mersland etter litt frem og tilbake i gjestenes 16-metersfelt, men er i klar offside og målet annulleres. Dette var ikke Bendik helt enig i og får sitt andre gule kort i kampen. Det betyr rødt.
Første tap
Det er høy temperatur og tydelig at hver kamp er viktig for 14-åringene. Kampen mot Åsane var Søgnes tredje i turneringen og lagets første tap.
- Vi var nok litt høyt oppe etter to seire. I tillegg har vi mange skader, er litt slitne i beina og måtte av den grunn omrokere på laget. Nå får vi en god pause før kvartfinalene i kveld og da tenker jeg vi er tilbake for fullt, sa trener Svein Enersen til N247 etter kampen.
Sist oppdatert 25.04.2015 klokken 14.56 av Nicolai Prebensen
Her scorer Ibssa Tolla Søgnes eneste mål i kampen mot Åsane. (Foto: Nicolai Prebensen)
Bendik Mersland skyter ballen i mål, men dommeren annullerer målet på grunn av offside. (Foto: Nicolai Prebensen)