Fra barnerittet "Kidz Classic" under Hellersdalen Classic i august i fjor. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

- Minst 200 barn på startstreken

  Nicolai Prebensen
  06. mai 2015
  17.42
Den 23. mai går vårens vakreste eventyr av stabelen i Søgne. Sykkelrittet Søgne Grand Prix vil ha flere klasser, fra «proffene» og til de som deltar for gøy. I «Kidz» klassen er det åpent for alle fra null til 12 år og det løpet skal foregå i en tilpasset løype. 

Sykkelglede
- I denne klassen er det kun snakk om å oppleve moro og sykkelglede. Her skal alle som vil få glede seg over å ha det moro med en haug av andre barn. Hvem som kommer først i mål betyr ikke allverdens, sier rittleder Christian Berthelsen til N247 og en av mange frivillige i Søgne Cykleklubb som står bak arrangementet 23. mai.

Start og målgang blir ved brannstasjonen på Salemsveien og området blir stengt for biltrafikk så lenge arrangementet pågår.

Påmelding
- For å få en viss anelse om hvor mange barn som vil delta i «Kidzrittet» ber vi om at de melder seg på via nettavisen N247 så snart som mulig. Erfaringsmessig vet vi at mange bare stiller opp på løpsdagen og det skal vi selvsagt også takle. Men, det er greit å ha en viss peiling på hvor mange vi skal gjøre plass til, sier Berthelsen videre.

Ønsker du å melde på din håpefulle gjør du det her


Sist oppdatert 07.05.2015 klokken 09.53 av Nicolai Prebensen

Både litt store og noen mindre store, til det helt små deltok i "Kidz Classic" under sykkelfesten på Tangvall i august i fjor. (Foto: Arkiv Thomas Dønnestad)

Både litt store og noen mindre store, til det helt små deltok i "Kidz Classic" under sykkelfesten på Tangvall i august i fjor. (Foto: Arkiv: Thomas Dønnestad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no