- Vi har stor tro på at det blir minst 150 barn som sykler barnerittet lørdag formiddag, sier Dag Morten Frantzen i Søgne Cykleklubb. Bildet er fra "Kidz Classic" 23. august 2014. (Foto: Arkiv: Thomas Dønnestad)

Over 100 barn påmeldt så langt

  Nicolai Prebensen
  21. mai 2015
  12.01
Over hundre barn er påmeldt til barnerittet under Søgne Grand Prix lørdag. I tillegg er det påmeldt rundt 250 voksne til løpet. 

Møt opp
- Dette er første gang vi arrangerer Søgne Grand Prix og det er klart vi er fornøyde med oppslutningen. Vi har stor tro på at dette blir en folkefest og håper alle som har anledning tar seg bort til rundløypa og heier deltakerne frem, sier Dag Morten Frantzen i Søgne Cyklekubb til N247 torsdag formiddag.

- Når det gjelder de minste syklistene starter første gruppe kl 12.00 og hele barnerittet skal være ferdig til kl. 13.00, sier han.

Påmelding
- Påmelding skjer via nettsidene til N247 frem til fredag kl. 16.00. Det er også fullt mulig å melde seg på i startområdet lørdag formiddag. Bare sørg for å møte opp i god tid da det nok vil bli litt kø ved henting av start nummer som deles ut før start kl 12.00. Dette skjer ved målgang like ved brannstasjonen på Salemsveien, sier Frantzen.

Han sier videre at de minste barna kun skal sykle på Salemsveien, mens de eldre barna kan få en litt lengre runde innom grusveien på Tangvalljordet.

- Den løypa blir cirka 2 kilometer lang, sier han.

N247 vil i løpet av torsdag kveld lage en NETT-TV sak som belyser hele arrangementet lørdag.


Mange små og store er klare til start i Søgne Grand Prix lørdag formiddag. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no