Søgne Grand Prix Kidz

Rett over klokken 12 lørdag startet de minste barna i Søgne Grand Prix Kidz 2015.  Søgnes ordfører Åse Severinsen sørget for at starten gikk korrekt for seg og etter et kort men hardt ritt kom førstemann tilbake til mål etter et par minutters sykling tur/retur på Salemsveien.
Fire år gamle Emma ble årets første vinner i Søgne Grand Prix og dermed var det hele igang.
I alt tre forskjellige barneklasser med ulike lengder og vanskelighetsgrad ble avviklet lørdag formiddag.
Krevende logistikk
- Utrolig gøy å engasjere så mange barn og se alle i aktivitet her i dag, sier assisterende rittleder Kenneth Lohne til N247. Han er fornøyd med avviklingen av rittet så langt men legger ikke skjul på at det er krevende å få alle brikker på plass, ikke minst alt som går på sikkerhet.
Nett-tv med flere reportasjer kommer på N247 senere.
Årets første vinner er kåret. 4 år gamle Ella Fiskå vant klassen sin. (Foto: Jon Aamodt)
Assisterende rittleder Kenneth Lohne smiler og er fornøyd med dagen så langt. (Foto: Jon Aamodt)