Bilføreren ble fraktet med ambulanse til Sørlandet Sykehus i Kristiansand. (Foto: Roar Tolfsen)

Alvorlig trafikkulykke på Årosveien

  Endre Ottem
  03. juli 2015
  23.14
KBR Søgne melder på Twitter kl. 23.01 fredag kveld at det har vært en trafikkulykke på Årosveien. Ulykken ble meldt klokken 22.57.
 
Klokken 23.15 melder N247s reporter at brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Det ene kjørefeltet var sperret etter ulykken. Politiet dirigerte trafikken forbi i det andre feltet.
 
Det skal bare ha vært en bil involvert i ulykken. Bilen havnet i grøfta noen meter utenfor veien. Vitner som N247 har snakket med sier at de plutselig hørte et voldsomt smell. En taxisjåfør som akkurat hadde passert bilen så ulykken i speilet, snudde taxien og hjalp føreren ut av bilen sammen med andre som også hadde kommet til stedet. Føreren skal ha vært bevisst hele tiden.
 
Ulykken skjedde like ved krysset til Konvalldalen.
 
Kritisk skadd
I følge politiet skal bilen ha gjort flere rundkast før den stoppet og ble liggende på siden.

Innsatsleder Pål Espeland sier til N247 at den mannlige føreren av bilen betegnes som kritisk skadd. Han er fraktet til Sørlandet Sykehus i Kristiansand med ambulanse. I følge Espeland er det mistanke om at bilen har holdt for stor hastighet.
 
Klokken 03.40 melder politiet at bilføreren også er siktet for promillekjøring. Politiet har sikret seg blodprøve av mannen.
 
Kriminalteknikere fra politiet er i natt på stedet for å gjøre undersøkelser.Sist oppdatert 04.07.2015 klokken 04.14 av Endre Ottem

Politi, brannvesen og ambulanse var raskt på stedet. (Foto: Roar Tolfsen)

Bilen ble totalvraket i sammenstøtet med ett eller flere trær. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no