Dag Morten Frantzen (t.h.) stod stod sammen med resten av familien for Søgne Skiklubbs trimbingo søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Hermine (2) vant trimbingo

  Nicolai Prebensen
  04. okt. 2015
  16:09
Søndag ettermiddag arrangerte Søgne Skiklubb trimbingo i Tinntjønnløypa og rundt hundre deltok i arrangementet som var et forsøk fra skiklubbens side.

Hva er trimbingo Dag Morten Frantzen?

- Det er noe jeg kom over i Telemark for noen år siden og er veldig enkelt. Turgåere kjøper bingobonger ved starten og sjekker bongene mot de 11 plakatene med tall vi har satt opp langs Tinntjønnløypa. Får du en rekke vinner du og denne gangen hadde vi skilue, skidress og sjokolade som premier, sier Frantzen.

- Vi har ikke markedsført dette utenom delinger på Facebook og denne søndagen var egentlig en test for å se om folk ville være med. Det er tydelig at dette var populært og de som hadde med seg barn sa at ungene løp forran i løypa og hadde det moro. Dette er noe vi etterhvert vil prøve å få til som en fast ordning og i tillegg til at folk får en fin tur bringer det også litt inntekter til klubben, sier han.

Linnåsdagen
Neste gang vi tilbyr bingobonger til turgåerne blir under Linnåsdagen 1. november. Blir også det vellykket vil vi høyst sannsynlig lage faste trimbingodager utover høsten og vinteren. Det er jo ingenting i veien for at dette også kan gjøres med ski på bena, sier han.

Flere av dem som søndag hadde tenkt seg en tur gjennom Tinntjønnløypa var ikke klar over arrangementet. Blant dem var Merethe og Morten Johnsen.

Støtter opp
- Nei dette visste vi ikke noe om men når klubben ber så pent er det klart vi kjøper noen bonger og støtter opp, sa ekteparet før turen startet.

En av dagens bingovinnere var Hermine (2). Foreldrene Elisabeth Harr Dønnestad og Thomas Dønnestad tok turen rundt Tinntjønnløypa med henne og på siste post gikk bongen inn. 250 gram sjokolade var premien til 2-åringen.
Sist oppdatert 04.10.2015 klokken 16:14 av Nicolai Prebensen

Hermine Dønnestad (2) var en av flere heldige bingovinnere søndag. Inger Frantzen delte ut premien til 2-åringen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Merethe og Morten Johnsen viste ikke om bingoløpet men kjøpte bonger og støttet Søgne Skiklubb. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no