Thrillersemi på Sør Arena

Etter en thriller av en semifinale i Sør Cup vant Søgne-juniorene 4-3 mot Randesund på Sør Arena tirsdag ettermiddag.

Elias Olsrud scoret to mål mens Fredrik Suvatne og Benjamin Røyseland hadde ett mål hver, sistnevnte i siste minutt av ekstraomgangene.
Snytt for mål?
På stillingen 1-2 stilte det seg mest spenning til om Søgne-juniorene ble snytt for ett mål. Etter seks minutter i 2. omgang hadde Jon Djuve en kjempesjanse og om ballen var inne eller ikke er usikkert (hovedbildet). Alle fire dommere ville se N247s bilder av situasjonen og de klarte ikke å enes om dette var en dommertabbe eller ikke.
I returen etter «nestenmålet» stormet Randesund mot Søgne-målet og la på til 1-3 ledelse. Deretter fulgte Søgne-guttene opp med en redusering og en utlikning.
«Våre gutter» ga ikke opp og gikk seirende ut av matchen ett minutt før slutt på «Golden goal» i ekstraomgangene.
Finale
Finalen spilles på Sør Arena klokken 20.00 onsdag kveld, og trener Jørn Lauvsland håper at mange Søgne-folk finner veien til Kristiansand for å hjelpe et ungt og kamplystent juniorlag mot seier i årets Sør Cup. Finalemotstander er Donn som slo Vindbjart i sin semifinale.
Sist oppdatert 29.06.2016 klokken 08:03 av Nicolai Prebensen
Elias Olsrud scorer Søgne-juniorenes første mål på Sør Arena tirsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Fredrik Suvatne scorer Søgne-juniorenes 2 mål i kampen mot Randesund tirsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)