Mange statister og personell fra nødetatene på Toftelandsveien tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Alle nødetater involvert i filminnspilling

  Jon Aamodt
  15. nov. 2016
  20:03
Det så både dramatisk og realistisk ut på Toftelandsveien i Søgne da «Trafoen» lagde ny film til Trafikksikkerhetsarbeidet tirsdag kveld.

Toftelandsveien var for anledningen stengt for trafikk og gjort om til skueplass for filmteamet. Fire brannbiler fra KBR Søgne og Songdalen, to ambulanser og en politipatruljer var til stede under innspillingen, N247s redaktør spilte rollen som nyhetshungrig journalist, en rolle han ikke trengte øve på.

Bytter ut gammelt materiell
Leder av Trafoen Marit Bech Olsen og filmansvarlig Anette Risvand Fossheim var glad for at de snart kan få nytt oppdatert filmmateriale til bruk i opplæringsøyemed.

- De filmene vi har er 12 år gamle og trenge absolutt å oppdateres. Vi bruker film for at ungdommene skal komme så nær en ulykke som mulig uten å være oppi den selv. Rundt 1.500 ungdommer er hvert  år innom Trafoen som ledd i trafikksikkerhetsarbeidet vi driver, sier Olsen til N247. 

Glad for å forebygge
- KBRs mannskaper stiller mer enn gjerne opp på tiltak som kan være med å forebygge ulykker. Kan vi unngå en ulykke med dette er det kjempebra. Det har vært nok ulykker på veiene allerede, sa brannkonstabel Paal Kristensen til N247. 

Kveldens scenario var en alvorlig trafikkulykke med to involverte personer. Alle berørte nødetater fikk vist sin innsats på skadestedet på en hurtig og profesjonell måte. Nå gjenstår å se resultat av filmteamets arbeid.


Regissør Christian Wulff (t.h.) og fotograf Chris Thomas Johansen på settet torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Marit Bech Olsen, leder i Trafoen var oppdragsgiver for filminnspillingen sammen med kollega Anette Risvand Fossheim. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no