Kontrakten underskrevet: F.v. Ralf Georg Olsen (PK), Arnfinn Kalleberg (PK), Bård Klungland og Elise Holmen etter at kontraktlundeskrivingen var unnagjort tirsdag. Arvid Fredriksen i Prosjektgruppen bak til venstre. (Foto: Nicolai Prebensen)

Bygger for 20 millioner kroner

  Nicolai Prebensen
  20. des. 2016
  14:04
- Dette tar nesten nattesøvnen fra meg, sier Bård Klungland til N247 like før han og datteren Elise Holmen signerer kontrakten med PK Entreprenør som har hovedentreprisen til byggingen av «Slakteren i Søgne».

- Fra nå av heter bedriften akkurat det, TT Eikestøl Eftf har ikke jeg noe særlig forhold til, Det er dette vi har blitt kalt i alle år, og da var det like greit at vi nå byttet navn, sier Elise.

Ralf Georg Olsen sier at han er stolt over at hans bedrift ble tilbudt jobben.

3. juli
- Dette er jo selve sjelen på Lunde og vi skal stå på slik at Elise og Bård kan begynne å montere utstyr i begynnelsen av juni. I kontrakten står det at forretningen skal åpne 3. juli og det forholder vi oss til, sier han.

- Budsjettet vårt er på 20 millioner kroner, inkludert nytt utstyr, så dette er en stor kontrakt. Jeg håper at vi klarer oss med dette, sier Holmen, og legger til at det hele er delt opp i flere selskaper.

- Bygget og driften er delt opp i ett eiendomsselskap og ett driftsselskap, sier hun.

Byggestart
Byggeleder Arnfinn Kalleberg i PK Entreprenør sier at de forventer byggestart like over jul. I løpet av et par dager sender han søknad om igangsetting og regner med at tillatelsen kommer raskt. 

- Uansett skal vi klare denne jobben innen fristen, sier han. 

Det er Prosjektgruppen AS i Søgne som står for prosjekteringen av det nye anlegget på Lunde.

Et bord må til når det skal skrives kontrakter. Det ble en benk som ble flyttet inn på den gamle branntomta på Lunde. (Foto: Nicolai Prebensen)

Ralf Georg Olsen hadde med seg blomster til Elise Holmen tirsdag. Han sa han regnet med at Bård Klungland ikke brydde seg om denslags. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no