Vant trilleroppgjør på overtid

Greipstad IL - Varhaug 30-29 (14-15) Nodelandshallen
Etter 60 minutters spill var stillingen 29-29 i noe som hadde utviklet seg til å bli et trilleroppgjør i damenes 3. divisjonskamp lørdag kveld i Nodelandshallen.
Tre sekunder før kampen var over gikk en Varhaug-spiller bevisst inn for å sabotere spillet og det betyr rødt kort og straffe til motstanderen. Straffen satt Rikke Strandli sikkert og det berget full poengpott for hjemmelaget.
Fem mål
I andre omgang lå Greipstad-kvinnene over med fem mål midtveis i omgangen etter at lagene hadde fulgt hverandre som skygger frem til ti minutter ut i andre omgang. Imidlertid kjempet Varhaugs kvinner seg inn i kampen igjen og med to spillerminutter igjen var stillingen 29-28. Hjemmelaget fomler i angrep og med 80 sekunder igjen av kampen er stillingen 29-29.
Straffekastet ble avgjørende og Greipstad holder stand på en sikker andreplass på tabellen, tre poeng bak Hundvåg.
- Dette var litt for spennende, sa trener Bjørn Hagen etter kampen.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Bjørn Hagen tok timeout da stillingen var 27-26 med åtte minutter igjen av kampen etter at Varhaug hadde scoret fire kjappe mål og igjen var med i kampen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Savn
- Vi sliter i forsvar, men scorer mål. Vi merker savnet av noen sentrale spillere, men jeg er imponert over innsatsen til jentene. Varhaug er et svært godt lag, og to poeng er to poeng, uansett seierssifre, avslutter han.
24 tilskuere i hallen lørdag kveld, og Ingrid Knutsen stengte kafeen før kampen startet.
- Det kommer nok få tilskuere i kveld. Det går jo en litt heftig kamp på TV akkurat nå, sa hun.
Mestscorende for Greipstad lørdag var Rikke Strandli med 11 mål. Inger Løwø Syvertsen scoret syv mål.
Rikke Strandli ble kveldens store spiller med scoring på straffe på overtid og 10 spillermål. (Foto: Nicolai Prebensen)
Her er situasjonen som gjør at Greipstad får straffe på overtid. En Varhaug-spiller går bevisst inn for å sabotere spillet i siste spilleminutt. Hun får rødt kort og Greipstad får straffekast. (Foto: Nicolai Prebensen)