Solgte 700 krabber før åpning

Publisert
Tidligere fredag:
Oppdatert: 
- Vi gikk tomme. Vi har i alle fall solgt 1500 krabber i dag og det var litt i overkant av forventet. Vi har noen få levende igjen, men alt av de kokte forsvant, sier Øyvind Frøytland til N247 fredag ettermiddag.
- Nå har fiskeren en jobb å gjøre frem til neste fredag, ler ha.
De skulle starte salget av ferdigkokte samt levende krabber klokka 14.00 fredag, men en halvtime før «dørene åpnet» var godt over 700 krabber solgt.

- Hva er det vi har stelt i stand, sa Øyvind Frøytland til N247 klokken 13.30. 

- Jeg har ikke hatt tid til å spise en gang og jeg er redd vi går tomme før ettermiddagen er over, sa han videre. 

Opptatt med salg og en litt småtrøblete krabbekoker hadde både Thomas Isaksen og Øyvind Frøytland hendene fulle med å holde tritt med køen av kjøpelystne krabbeelskere fredag ettermiddag. Fiskeren selv, Frode Jensen holdt seg litt i bakgrunnen og syntes dette «tok litt av».

- De to der borte har solgt siden tidlig i formiddag og jeg har vært en tur og hentet flere krabber på lageret. Jeg har rundt 200 igjen der borte nå så får vi se om de også ryker før ettermiddagen er over. Det er sikkert mye nyhetens interesse dette, men fortsetter det må jeg kjøpe større krabbebåt, sa han lattermildt.

- Fantastisk
- Det er fantastisk at det plutselig har blitt så mye liv her nede på brygga. Dette er virkelig moro. Er disse danske krabbene like fine som folk sier, har jeg bare en kommentar; Jeg gleder meg til i kveld, sa Frank Ingebrethsen i det han forlot Høllebrygga med en pose sprell levende krabber.

- Klarte ikke alt
Høllebeboer Vidar Ertzeid var en av mange som hadde «tyvstartet» krabbekjøpet og hadde allerede hatt en krabbelunch med familien.

- Krabbene var helt fantastiske, milde og med nok av mat. Vi klarte rett og slett ikke å spise opp alt, sa han.

 
Sist oppdatert 24.03.2017 klokken 19:04 av Nicolai Prebensen
"Krabbekø" ved MS "Havlys" fredag ettermiddag. Øyvind Frøytland og Thomas Isaksen hadde nok å henge fingrene i på brygga fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS