Årets elvefestival byr på er variert program med aktiviteter og underholdning for hele familien. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)

- Velkommen uansett vær

  Jon Aamodt
  08. sept. 2017
  11:32
Søndag er deg igjen klart for den årlige Elvefestivalen på Søgne gamle prestegård. Det er Prestegårdens venner som inviterer til en dag med aktiviteter og et variert program.

I år kan publikum få se gjøglere og akrobater eller delta i tengne- og maleaktiviteter. Det blir oppvisning med gjeterhund og mulighet for å ha nærkontakt med dyr. Som seg hør og bør på en elvefestival er det flere aktiviteter knyttet til elva hvor det er mulig å prøve både kano og kajakk. Også i år kommer KBR Søgne og Songdalen for å demonstrere elveredning.

Masse underholdning
I løpet av festivalen som varer fra klokken 12.00 til 16.00 vil det være flere musikalske innslag. Søgne Skolemusikkorps, Søgne Messingensemble og flere grupper fra kulturskolene i Søgne og Kristiansand vil underholde med et variert program.

Ulike utstillinger kan besøkes i løpet av festivalen og det er selvsagt mulighet for å kjøpe seg mat og drikke på prestegården denne dagen.

- Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår årlige Elvefestival søndag. I noen år inviterte vi en som viste hvilke kunster vi kunne gjøre med vann. Vi kalte han Vannmannen. I år må vi kanskje gjøre disse kunstene selv. I alle fall, velkommen uansett vær. Vi prøver å skaffe telt til de deltagere som er avhengig av å gjøre sine kunster tørrskodd, sier Atle J. Fosse i Venneforeningen Søgne gamle prestegård til N247 torsdag kveld.

Flere musikalske innslag står på programmet når Elvefestivalen arrangeres på Søgne gamle prestegård søndag. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no