Workshop om inkludering i frivillige organisasjoner 20 september på Søgne gamle prestegård. (Foto: Gisle Bjørneby)

Workshop om inkludering på Søgne gamle prestegård

  Nicolai Prebensen
  20. sept. 2017
  13:15
Den 20. september kommer Ida Marie Holmin fra Frivillighet Norge til Søgne gamle prestegård for å holde workshop om inkludering i frivillige organisasjoner. 

- Frivillighet Norge er med i AlleMed, en nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge, og representeres denne kvelden av Thale Solli Kvernberg, sier Marianne Laukvik, leder enhet for kultur i Søgne.

AlleMed
Hun forteller videre at AlleMed har utviklet et verktøy for å skape diskusjon om hvordan en lettere kan inkludere alle barn og unge i fritidsaktiviteter, uavhengig av familiens økonomi. 

- Kveldens workshop starter med et generelt fokus på inkludering av minoriteter hvor vi deretter går nærmere inn på problemstillinger rundt fattigdom. I tillegg blir Styrkedråpen lansert forteller hun.
 
- Økte overføringer
- Kulturenheten får økte overføringer for å øke tilskudd til lag og foreninger som prioriterer fattigdomstiltak. 100 000 kroner skal deles ut og vi presenterer søknadskriteriene på dette møtet, sier Laukvik

Arrangementet starter klokken 18.00 og det serveres kaffe og te.
Sist oppdatert 20.09.2017 klokken 13:07 av Nicolai Prebensen

Ida Marie Holmin kommer fra Frivillighet Norge for å holde workshop om inkludering i frivillige organisasjoner den 20. september. (Foto: Frivillighet Norge)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no