Skolehuset på Monsøya i Ny-Hellesund sommeren 2017.

- Noen ganger har det tatt helt av, også for skuespilleren

  Nicolai Prebensen
  09. sept. 2017
  19:03
Undervannsskjær teater har hatt hele 1550 gjester denne sommeren. En økning på 20 prosent fra i fjor. Kapasiteten på skolehuset på Monsøya i Ny-Hellesund ble utvidet med ti plasser til 50 per forestilling. I følge forfatteren, regissøren, rekvistitøren og skuespilleren av «Rette Egdefolk», Olav Grendstad er det også bakgrunnen for økt besøkstall, og stemning under forestillingene.

- Tatt av
- Publikum har vært veldig bra, veldig god stemning og noen ganger har det tatt helt av. Også for skuespilleren. Noen dager er litt stillere enn andre, men mange har ledd seg gjennom hele forestillingen, og en del har fortsatt i dagene etterpå, i følge dem sjøl, sier Grendstad til N247.

Han forteller at rutebåten har fungert utmerket som leverandør av publikum til Monsøya, og jammen har den ikke kommet og hentet gjestene etter forestilling også. I tillegg har ferga tatt en svipp innom Olavsundet på vei tilbake til fastlandet. Teateret kan ikke leve uten rutebåten Høllen, så viktig er den.

- Samme mal
- Da vil også teateret fortsette neste sommer etter omtrent samme mal, med enmannsforestilling i samme gata som årets. Litt mer sarkastisk, litt mer poetisk og kanskje enda litt gøyere. 

I Nett TV-vinduet kan du nå se hele forestillingen «Rette Egdefolk». Det tar rundt en time, pluss litt til. 

God Helg!

Takk for i år. Vi sees neste sommer, sier Olav Grendstad. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no