Tor Otto Kjær, Jonas Repstad og stort sett resten av gjengen i ingeniøravdelingen i Søgne kommune har tilbragt dagen med å dirigere velgere på parkeringsplassen foran Nygård skole. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tre årstider for Tor Otto og kompani

  Nicolai Prebensen
  11. sept. 2017
  20:30
Har du stemt i dag har du høyst sannsynlig truffet på gjengen fra ingeniørvesenet i Søgne kommune. De har dirigert trafikken ved Nygård Skole siden klokken 08.00 og klokken 20.00 pakket de sammen og dro noe blåfrosne hjem.

- Tre årstider på sammen dag. Overskyet, striregn og tilnærmet full somer har vi hatt, så nå blir det godt å komme i hus, sa avdelingsleder Tor Otto Kjær til N247 mandag kveld.

Han sier at det har vært et jevnt sig av velgere hele dagen. Parkeringen har fungert prikkfritt, men de som kom halvannen time før åpning ble litt frustrerte. Ut over det har dagen gått greit, og cateringen har også fungert bra, sier han.
- Kaldt, men et hyggelig arbeide, sa avdelingsleder i ingeniørvesenet i Søgne kommune etter å ha dirigert biler i 12 stive timer vlgdagen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no