Valgstyret i Søgne i klasserommet på Nygård skole mandag kveld. Jack Andersen (H) (midt i bildet) smilte bredest av alle. F.v.: Bjarne Bentsen Lieng (Sp), Egel Terkelsen (FrP) Jack Andersen (H), Per Kjær (SV, Arild Berge (V) og KrFs Torfinn Kleivset. (Foto: Nicolai Prebensen)

Jack smilte bredest mandag kveld

  Nicolai Prebensen
  11. sept. 2017
  22:21
Høyre er størst i både Søgne og Songdalen etter at tilnærmet alle stemmene er talt opp mandag kveld. Det er kun innsendte forhåndsstemmer som ikke er med i tallene fra bygdene. Disse har frist til tirsdag ettermiddag klokken 17.00.

Størst i Songdalen
- Dette ser veldig bra ut. Vi er største parti i Songdalen nå og det er jo gøy å registrere. Selv etter uroen rundt kommunereformen holder partiet stand. Det blir utrolig spennende å følge resultatene på landsbasis utover kvelden og se hvordan det går med Venstre og KrF. Det kan ta tid før endelig resultat foreligger, så her er det bare å vente, sier gruppeleder i Songdalen Høyre Anders Ramsland til N247.

- Knallbra, sa Jack Andersen i Søgne Høyre. Han smilte desidert bredest i lærerværelset på Nygård skole mandag kveld der hele valgstyret var samlet.


- Skuffende
- Hvis disse resultatene står seg er dette skuffende. Dette er et resultat vi ikke er fornøyd med. Det spennende nå er om 2. kandidat Odd Omland kommer inn, da er jeg vararepresentant, sa Astrid Hilde (Ap) til N247 like etter at de første valgresultatene var publisert.

I skrivende stund kan det se ut som om det ikke blir tilfelle (red. anm).

Torfinn Kleivset (KrF) var fort oppe med tommelen da landsoversikten ble presentert. Da prosentene ble presentert kom den fort ned igjen. Klokken 22.20 ligger partiet et godt stykke under sperregrensen.
 
Sist oppdatert 11.09.2017 klokken 23:29 av Nicolai Prebensen

Ordfører Astrid Hilde (Ap) var ikke fornøyd med valgresultatet, hverken lokalt eller på landsbasis. (Foto: Nicolai Prebensen)

Jack Andersen og Høyre er utvilsomt valgets vinnere i Søgne. Også i Songdalen er nå Høyre største parti. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no