- 30 bom, minst

Søgne HK - Otra 28 - 34 (12-18), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.
- Vi blir slitne, ukonsentrerte og hadde alt for dårlig avslutninger, sa Torstein Lia Stålesen etter tapet mot Otra på hjemmebane sent onsdag kveld.
- I tillegg hadde vi for dårlig tid i angrep, avsluttet alt for tidlig og skjøt alle andre steder enn mellom stengene. Vi må minst ha hatt 30 bomskudd i kampen. På toppen av det hele var forsvaret for dårlig, sa Morten Lossius, men la til laget i alle fall klarte å treffe på 28 skudd.
Oppsummert
Dermed har de to spillerne oppsummert seriekampen som et 30-talls tilskuere overvar uten overdøvende begeistring.
Kampen var, som Lossius og Lia Stålesen bemerket, preget av feilpasninger, bomskudd og et svakt forsvar. Allerede etter åtte minutters spill lå hjemmelaget under på stillingen 2-5. Etter ytterligere noen svake minutter klarte hjemmelaget å samle seg en periode og utlikningen til 9-9 kom etter 18 minutter. Så dro gjestene fra igjen, mye på grunn av liten uttelling på de mange sjansene Søgne skapte.

Til pause var stillingen 12-18.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Vanskelig for Anders Lossius å komme gjennom forsvaret til Otra i seriekampen i Tinntjønnhallen onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Etter halvspilt 2. omgang begynner Otra å spille ukonsentrert og Søgne starter det som kan ligne en opphenting. Med 12 minutter igjen av kampen er stillingen 24-26 og Otra tar timeout. Det vekker gjestene og ved kampslutt viser måltavla 28-34.
«Timeout»
Kveldens lille humorinnslag var da sekretariatet tok «timeout». Tavlebestyreren trykket på feil knapp, og dermed måtte spillerne pent ta ett minutts pause.
Søgne ligger nå på femteplass på tabellen med 13 spilte kamper og 13 poeng. Randesund 3 topper tabellen med 12 spilte kamper og 20 poeng. Kveldens mestscorende på hjemmelaget var Helge Fossdal og Torstein Lia Stålesen med fem mål hver.
Sist oppdatert 17.01.2018 klokken 23:53 av Nicolai Prebensen
Torstein Lia Stålesen var den ene av Søgnes to fem-målscorere onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)