- Det gjelder å spille sitt eget spill

Greipstad 1 - Åkra IL 31-25 (18-30), herrenes 3. divisjon, Nodelandshallen.
Greipstad-herrene hadde kontroll på gjestene i 50 minutter under søndagens seriekamp på hjemmebane. I starten av begge omgangene gikk Åkra hardt ut og scoret flere enn hjemmelaget. Etter fem minutter i 1. omgang var stillingen 3-4 men etter det så ikke Grepstad seg tilbake og dro sakte, men sikkert fra Åkra.
Syv minutter uten nettkjenning
Til pause var stillingen 18-13, men etter pause tar det nesten syv minutter for Greipstad-herrene fikk en nettkjenning. Da hadde gjestene scoret fire mål og redusert til 19-17. Igjen tok hjemmelaget fatt og hadde kontroll resten av omgangen til en behagelig 31-25 seier over Åkra.
- I begynnelsen av begge omgangene ble vi dratt med i det svært lave tempoet gjestene holdt. Det gjelder å spille sitt eget spill og det tok litt tid før vi kom i gang med akkurat dét i begge omgangene. Vi vant jo med seks mål, det er det som teller, sa trener Christian Abrahamsen til N247 etter kampslutt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ingenting å si på innsatsen til Frode Utvang under 3. divisjonsoppgjøret i Nodelandshallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

13. mål
Øverst på scoringslista tronet Petter Johnsen med 13 mål. Greipstad-herrene er nå på fjerdeplass på tabellen med 20 poeng etter 14 spilte kamper. Øverst på tabellen ligger ØIF med 26 poeng på samme antall spilte kamper.
Neste hjemmekamp for herrene er 7. februar mot Kristiansand 2 i Nodelandshallen klokken 20.45.
Sist oppdatert 21.01.2018 klokken 15:10 av Nicolai Prebensen
Daniel Skomedal Breland får gjennomgå av Åkraforsvaret under serielampen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Det var til tider tett under 3. divisjonsoppgjøret i Nodelandshallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)