- Forskjellen var 2. omgangen

Publisert
Søgne HK - Grimstadstudentenes IL 37-27 (16-14), herrenes 4. divisjon - Tinntjønnhallen.

- Dette var bare kjempegøy, endelig en hjemmeseier, sa trener Jørn-Asle Hersvik til N247 etter en forholdsvis jevnspilt 1. omgang og en svært solid 2. omgang i Tinntjønnhallen søndag ettermiddag.
- Forskjellen var forsvarsspillet vårt i den siste omgangen. Vi var bunnsolide bak og effektive i angrep. 37 mål er mye, sa han videre.
Hardt ut
Søgne-herrene gikk hardt ut og ledet med 3 mål før fem minutter av kampen var spilt. Etter ni minutter spilte gjestene seg til ledelse 4-5 for første og siste gang i kampen. Deretter dro hjemmelaget fra, men gjestene ga seg ikke tok noe innpå igjen mot pause.
Etter pause var hjemmelaget suverene og scoret åtte mål mer en studentene fra Grimstad. Som trener Hersvik sa var forsvarsspillet bunnsolid med Helge Fossdal og Morten Lossius i midt. Førstnevnte var også kampens mestscorende spiller med hele 12 scoringer. Lossius nettet syv.
Ni mål
Rikard Abrahamsen Mestad var heller ikke dårligere enn at han sto for ni av Søgne-herrenes 37 mål.
- Når vi mister playmakeren vår i første omgang tar Helge (Fossdal red.anm) over. Det var godt å se, sier Hersvik videre.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Jan Lia Eikaas bryter gjennom Grimstadstudentenes ILs forsvar. (Foto: Nicolai Prebensen).
Torstein Lia Stålesen ble sendt av banen med rødt kort etter å ha tatt en angrepsspiller fra Grimstad under et rush, ballen brydde han seg ikke om. Det er direkte rødt i følge dommerboka.
Femteplass
Søgne-herrene ligger på femteplass på tabellen med 15 poeng og 15 kamper spilt, 10 poeng under tabelltopp Randesund 3 med samme antall kamper spilt. Søndagens kamp var en fryd for et håndballhjerte å overvære. Mange flere enn de rundt 40 på tribunen burde sett Søgne-herrene tildels storspille i Tintjønnhallen søndag ettermiddag.
Nest hjemmekamp er mot tabelltopp Randesund 3 1. mars klokken 18.00 i Tinntjønnhallen.
Morten Lossius og helge Fossdal gjør angrepsspillet til Grimstadstudentene vanskelig å gjennomføre. (Foto: Nicolai Prebensen)
Morten Lossius er vanskelig å stoppe når han setter fart. (Foto: Nicolai Prebensen)