Seier og uavgjort i Nodelandshallen

Håndball - Nodelandshallen søndag.
I Kvinnenes 3. divisjon ble det uavgjort da Greipstad 1 møtte Varhaug i Nodelandshallen søndag. Etter pauseresultat 13-13 ende kampen med resultatet 23-23. Toppscorer for Greipstad var Ida Antonsen med tre spillermål og tre straffescoringer.
Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen og vekslet på å ligge foran. Varhaug hadde muligheten til å sikre seg alle poengene i sluttsekundene, men kampen ebbet ut med 23 mål til hvert av lagene.
Solid seier for herrelaget
Herrelaget vant sin kamp mot Varhaug 29-21. Også i denne kampen var pauseresultatet 13-13, men med hele 12 scoringer av Gøran Birkeland, sikret hjemmelaget en solid seier.
Fram til pausen klarte bortelaget å henge med i kampen, men etter hvilen ble bortelaget parkert i store deler av omgangen. Greipstad scoret 16 ganger i den siste omgangen og sikret en solid seier på hjemmebane.
Ida Antonsen ble toppscorer fro Greipstad med seks mål mot Varhaug. (Foto: Roar Tolfsen)
Gøran Birkeland setter ett av sine 12 mål i kampen som Greipstad vant 29-21. (Foto: Roar Tolfsen)