Søgne Idrettslag volleyballgruppa oppfordrer alle til å benytte seg av sandvolleyballbanene på Tangvall nå som de er klare til bruk, og været er flott. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Bruk sandvolleybanene på Tangvall!

  Nicolai Prebensen
  20. apr 2018
  13:19
Olav Eieland i Søgne Idrettslag volleyballgruppa forteller til N247 at kalenderen viser vår og at sandvolleybanene på Tangvall er klare til bruk. Han oppfordrer alle til å benytte seg av banene denne helga.

Leir
- Volleyballgruppa drar til Hovden på leir, så Søgne-ungdommen eller de litt mer voksne for den saks skyld må mer enn gjerne benytte anledningen. Det blir mange ledige baner på Tangvall denne helgen, sier han.

Eieland forteller også om Søgne Open, som kommunen velvillig sponser. Søgne Open er en sandvolleyballcup med et handikap poengsystem hvor alle lag skal kunne hevde seg. 

Dette skjer noe senere i vår/sommer. En sak N247 kommer tilbake til.


Sist oppdatert 20.04.2018 klokken 13:24 av Nicolai Prebensen

- Bruk sandvolleybanene på Tangvall i helgen. De er nå klare til bruk, sier Olav Eieland i volleyballgruppa. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)

- Våren er kommet, ta en tur og spill volleyball på banene på Tangvall i helgen oppfordrer Olav Eieland (bildet) i volleyballgruppa. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no