Årets vinner av badeandløpet Marta Stangeland (Foto: Jon Aamodt)

Elvefestivalen 2013

  Nicolai Prebensen
  08. sept. 2013
  18.17
Av Jon Aamodt: Årets elvefestival gikk av stabelen søndag 8.september på Søgne gamle prestegård. I det fine høstværet hadde mange funnet veien til arrangementet som kunne by på et variert program. Utenom det tradisjonelle badeandløpet var brannvesenets redningsøvelse i vann blant de mer spektakulære innslag. To personer ble reddet i land fra en veltet kano ute i Søgneelva. Redningsmannskapene var raskt på plass og i løpet av ca 3 minutter etter at første redningsmann gikk i elva, var begge de uheldige brakt på land.

Like etter at redningsdemonstrasjonen var avsluttet startet badeandløpet og seks minutter senere kunne vinneren av årets badeandkonkurranse kåres. Vinneren ble Marta Stangeland som overvar målgangen på pappas skuldre. Nærmere 700 knallgule ender endte seilasen ved broa nedenfor SGP. Cecilie Lind og Torhild Vike Ihlen så ut til å ha full kontroll med salget av endene som gir et pent bidrag til Søgne Frivillighetssentral.

Av andre populære innslag i årets festival merket vi oss et flott innslag av barnetegninger og alltid like utfordrende bruskassestabling. Ida Cathrine (13) og Marianne (snart 13) nøyde seg ikke med bare å stable kasser men tok også utfordringen med å stå på toppen av hver sin stabel og kaste en bruskasse frem og tilbake.

Cecilie Lind og Torhild Vike Ihlen så ut til å ha full kontroll med salget av endene som gir et pent bidrag til Søgne Frivillighetssentral. (Foto: Jon Aamodt)

Mange besøkende på Elvefestivalen. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no