Ragnar Olsen og Willy Andresen i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune inn til Solta med dagens første lass etter Strandryddedagen sist lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Dette er snaut halvparten

  Nicolai Prebensen
  07. mai 2018
  11:46
Mandag morgen var Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune ute på øyene for å hente inn søppel etter Strandryddedagen sist lørdag.

Klokken 10.30 kom Ragnar Olsen og Willy Andresen inn til Solta etter første tur med en stappfull «Lyna».

- Dette er kun fra Kuholmen og Kapelløya. Når vi får tømt båten drar vi rett ut igjen og tar med oss oppsamlet søppel fra Helgøya, Kvernhus og Hellersøya. I tillegg har vi øynene med oss og tar selvsagt med det vi ser er samlet andre steder, sier Olsen og Andresen til N247.

Imponert
De er imponert over den innsatsen folk har gjort i helgen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
En utslitt Pionér og en merkebøye av ukjent opprinnelse er noe av det Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune har tatt med seg inn til fastlandet etter Strandryddedagen lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- For et arbeid alle frivillige har gjort. Vi har ikke sett lignende tidligere og vi tror det er mange år siden skjærgården er så fin som nå. På de to stedene vi har vært til nå var områdene så flotte at alle som har vært der ute har all grunn til å klappe seg selv litt på skulderen i dag, avslutter Olsen og Andresen.
Sist oppdatert 07.05.2018 klokken 14:28 av Nicolai Prebensen

- For et arbeide folk har gjort i skjærgården i helgen, sier Willy Andresen og Ragnar Olsen i Skjærgårdstjenesten i Søgne kommune i det de kommer inn til Solta med dagens første lass med oppsamlet søppel. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no