Innsendt
Christina Heiland i serve, Lena Engebu klar til blokk under NM i Beachvolleyball i Oslo i helgen. (Foto: Privat)

Junior NM i Beachvolleyball i Oslo

  Nicolai Prebensen
  03. aug. 2018
  19:45
Av Olav Eieland

Søgne IL volleyball reiste til Oslo denne helga med tre lag; i Jenter 17 stiller Lena Engebu og Christina Heiland, dette er spillere som har mankert seg godt i sin klasse siste par år med deltagelse i to NM, samt klippekort på regionslag både i inne volleyball og sandvolley. 

De møtte hard motstand i sin gruppe, blant annet mot sine venninner fra Mandal og KSK, Tale og Rikke, og tapte knepent. De vinner heldigvis neste kamp, og blir pulje toer. 

16-delsfinalen
Derfor er de klare for 16-delsfinalen i morgen lørdag på Oslo sandvolleyball klubbs flotte anlegg på Voldsløkka. 

I Gutter 17 klassen har vi to lag, og Hermann Borøy og Marius Strøm Fladstad fikk tøff motstand i sin gruppe. De måtte ut i en hard 32-delsfinale, som de dessverre tapte knepent, 22-20 i siste sett, derfor går de til B-sluttspill nå. 

De har trent i flere år, men fått lite tid på sandbanene på Tangvall i sommer på grunn av mye jobbing. Det andre laget med Endre Try Stousland og Kristian Eieland, var litt uheldige og havnet i en firelags gruppe, men vant to tettspilte og spennende kamper. De  ble pulje toer, de er klare for 16-delsfinale lørdag. Ellers rapporterer vi fra Oslo meget bra vær, god stemning på courten, med musikk, kiosk, samvær med nye og gamle venner for våre fantastiske ungdommer.

Herman Borøy i smash-studie. (Foto: Privat)

Endre Try Stousland smasher på Kristian Eielands opplegg. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no