Vant overlegent i helgen, endte på 2. plass i Norgescupen

Trond Simen Larsen fra Søgne vant helgens NM-runde for juniorer i rallycross suverent og endte på andreplass totalt i cupen. Klassen for juniorer er for førere fra 15-21 år.

16-åringen kjører en Honda Civic og skrur på bilen sammen med far Ernst Atle Larsen som også driver bilsport med selvbygde biler. En sak du kan lese mer om i lenken under.
Trond Simen har kjørt fem tellende løp i år og vunnet tre av dem. I helgen var han suveren på Gardermoen Motorpark og vant de fire innledende rundene samt A-finalen søndag ettermiddag.
Til arrangementets nettside sier 16-åringen at han alltid synes motorsport har vært gøy.

- Stabil og bedre
- Etter å ha drevet med gokart i mange år er jeg nå endelig gammel nok til å kjøre bilcross og rallycross. Det fine med rallycross er at man ikke kan miste bilen som i bilcross, og det vil hjelpe til med å bli en mer stabil og bedre fører. sier han.
Om målsetningene fremover sier han at han vil bli rallycross juniorcup mester for så å gå opp noen klasser. Han forteller videre at Taco er favorittmaten, og aller helst med Cola til. På fritiden «mekker» han bil i garasjen hjemme, eller er ute med venner.
Trond Simen i klar ledelse under Norgescupstevnet i helgen. (Foto: Privat)
Trond Simen Larsen på toppen av pallen etter Norgescupstevnet på Gardermoen i helgen. Han ble nummer to sammenlagt etter i Norgescupen 20198.fem (Foto: Privat)