- Jeg har allerede fått svar

Søgne HKs herrer - Fløy 2, 2-0 (1-0), miniturnering Toyota-banen Tangvall.
Fredag kveld startet helgens miniturnering på kunstgresset på Tangvall. I alt stiller fem lag fra Agder og Rogaland og turneringens første kamp var hjemmelaget mot naboene i øst Fløy.
Søgne scoret sitt første mål etter få minutters spill på et frispark servert av Ditlef Ueland, vakkert headet i mål av veteranen Morten Dalene. Resten av omgangen styrte hjemmelaget kampen og fortsatte etter en kort pause på samme vis. Ti minutter spilt i andre omgang legger Martin Velle ballen bak bortelagets keeper etter flott forarbeide av Espen Sørensen.
Mot slutten av kampen ble det en del «armer og bein», som den influensasyke treneren Thor Jostein Dyrnes uttrykte det, men Fløy kom aldri til de helt store sjansene og hjemmelaget vant fullt fortjent kveldens turneringskamp.
Artikkelen fortsetter under bildet.
En influesasyk hovedtrener, Thor Jostein Dyrnes var forøyd med det han så under turneringskampen mot Fløy på en iskald Toyota-bane fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Bortelaget spilte med fem førstelagsspillere så det er sterkt av våre gutter å dominere såpass som de gjorde i kveld. Jeg er fornøyd og har allerede fått mange svar på hvordan vi setter laget mot seriestarten.
Flekkefjord har trukket seg fra lørdagens første kamp og dermed vinner Lyngdal på «walkover» med 3-0.
Resten av helgens kampoppsett ser slik ut:
Lørdag 9. mars:
  • Klokken 10.00 Lyngdal - Flekkefjord, utgår.
Sist oppdatert 09.03.2019 klokken 16:43 av Nicolai Prebensen
Martin Velle setter Søgnes andre mål i kampen etter et flott forarbeid av Espen Sørensen. (Foto: Nicolai Prebensen)