Helene Abildsnes fra Søgne ble nummer tre da hun deltok i Miss Norway 2018. Nå er hun nok en gang klar for semifinale i 2019-utgaven av den samme konkurransen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Til semifinale for andre gang

  Jon Aamodt
  20. mars 2019
  12:01
Søgne-jenta Helene Abildsnes er for andre år på rad videre til semifinalen i Miss Norway. I forrige sesong endte Abildsnes på en kjempeflott tredjeplass da finalen i 2018-utgaven av Miss Norway ble avgjort sist sommer. 

- Erfaringene fra i fjor har gitt meg enda mer motivasjon, og jeg har om mulig enda mer lyst nå til å sikte meg inn på tittelen som Miss Universe. Deltagelsen i den siste konkurransen var utrolig gøy og har gitt meg ny livsglede, sa Helene til N247 i september etter at hun hadde bestemt seg for å gå på en ny sesong. 

12 av 180 til semifinale
Av de over 180 påmeldte står nå 12 semifinalister igjen i konkurransen og skal fram til 9. mai kjempe om en plass i finalen. Årets Miss Norway kåres i slutten av juli eller begynnelse av august.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg har vært så heldig å bli semifinalist i Miss Norway for andre år på rad, sier Helene til N247 etter at det er klart hvem som er med videre i årets konkurranse. 

Nå som det er klart at hun er videre i semifinaler sier Helene at hun er superspent på hva denne sesongen vil by på. 

- Må gripe muligheten mens man kan
- Da jeg meldte meg på for første gang for to år siden, hadde jeg aldri sett for meg at jeg fremdeles skulle stå her og kjempe for drømmen min, men her står jeg, sier Helene i dag.

Hun legger til at det er et helt annet nivå internasjonalt enn nasjonalt, så frem mot finalen vil hun virkelig utnytte tiden og forberede seg. 

- Den største lærdommen jeg har fått, er at frykt eller nye utfordringer ikke skal stoppe meg i livet. Jeg har lært at hvis man ønsker  noe i livet så må man jobbe for det og gripe muligheten mens man kan, avslutter hun.

- Den største lærdommen jeg har fått, er at frykt eller nye utfordringer ikke skal stoppe meg i livet, sier Helene Abildsnes. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no