A-lags trener Bjørn Hagen har stor tro på at laget hans spiller i 3. divisjon neste sesong. - Vi må vinne to av de tre siste kampene i årets serie, sier han. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Tre kamper fra mulig opprykk

  Nicolai Prebensen
  22. mars 2019
  13:38
Denne uken har Søgne HKs A-lag på kvinnesiden spilt to seriekamper og opprykkshåpet lever i beste velgående.

Onsdag tapte Søgne med fire mål borte for Farsund, noe som er et mysterium for trener Bjørn Hagen.

- Jeg vet ikke hva som skjedde den kvelden, men allerede torsdag mot Flekkefjord var vi tilbake i «gammel» form, storspilte og reiste hjem med en 23-15 seier i treningsbagen, sier Hagen videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse


Treneren fremhever forsvarsspillet og i gårsdagens kamp slapp jentene kun inn 15 mål mot et relativt godt Flekkefjord.

- Vi kan tape en kamp til og likevel rykke opp til 3. divisjon, men taper vi en av de to hjemmekampene vi har igjen, må vi vinne eller spille uavgjort borte mot Giv Akt i siste serierunde i Lindesneshallen 3. april, og det kan bli tøft nok. Det beste er å sette et mål om at vi skal vinne disse tre siste kampene, og da være bombesikre på opprykk, sier han.

«Kvartfinale» førstkommende tirsdag
- Allerede tirsdag 26. mars spiller vi den første av de to hjemmekampene i Tinntjønnhallen. Grindheim er et lag vi skal slå. Laget har per i dag to poeng på 17 klamper og ligger helt i bunnen av tabellen. Faren her er jo å gå i den fella at vi tar for lett på det, men det er min jobb å motivere jentene til innsats. Neste kamp er også hjemme, denne gangen mot AK 28, et lag som heller ikke ligger i toppen, men som er like farlige av samme grunn som Grindheim, advarer Hagen videre.

Treneren legger til at han håper på stinne tribuner i Tinntjønnhallen disse to kampene og lover at han og laget gir alt de har for å nå målet om 3. divisjonsspill neste år.

Line Govertsen Bjelland under en tidligere kamp på hjemmebane denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no