Kursdeltagerne: fra venstre (hvit hoodie) Kristian Eieland, Herman Borøy, Marius Strøm Fladstad, Endre Try Stousland, Bicholas Gaaseby, kursleder Arvid Wiestrand, Jakob Lytskjold Bakkevig, Christina Heiland, Inger Margrete Lytskjold og John Atle Kristensen. (Foto: Olav Eieland)

Trener 1-kurs volleyball i Nygårdshallen i helgen

  Redaksjonen
  07. apr 2019
  19:30
Av Olav Eieland, Søgne IL Volley

Søgne Idrettslag Volleyball har de siste to årene hatt en rekke trenere fra ungdomspartiene. Dette er ungdom i videregående skole, og det blir ofte vanskelig å få tid til idrett, skole, hobbyer, venner og familie. Hvis noe må prioriteres ned, er det trenerforberedelsene. Derfor er det fint med et kurs med all verdens kule øvelser, både teoretisk gjennomgang og praksis i hall. 

40 spillere
Lørdag 6. april var det 40 spillere i Nygårdshallen fra Søgne, Mandal, Lauvåsen og Vigør. Etter en lang og spennende turnering var det felles lunch i gratis kiosk rigget av Vigdis Heiland, med bakverk fra alle lagets mødre og bestemødre. Her ble 40 spillere, 10 trenerelever samt en masse foreldre og tilskuere bespist. Morsom var også «gjett vekt» på påskeegget hvor heldige vinnere stakk av med 2.6 kg påskegotteri.

Etter lunch var det trener-elevene som fikk øve seg på spillerne med masse nye øvelser og teori.

Søndag var det videre med samme trenerkurset, og etter en lang lærerik og morsom helg er spillerne godt på vei til trenerkompetanse.

"Gjett påskeegg-vekta" skapte tydeligvis litt hodebry for deltakerne. (Foto: Olav Eieland)

40 spillere og kommende trenere var i aktivitet i Nygårdshallen denne helgen. (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no