Mannskaper fra KBR Søgne og Songdalen slukket en brann i terrenget ved Havåsen barnehage, like ved en bolig under oppføring, søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Brann i terrenget ved Ausviga: Brannvesenet fikk raskt kontroll

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  21. apr 2019
  17:42
KBR Søgne og Songdalen har rykket ut til Ausviga like ved den nye Havåsen barnehage der det er meldt om brann i terrenget.

110-sentralen meldte om brannen like etter klokken 17.30 første påskedag.

Personene som meldte om brannen sier til N247s reporter på stedet at det brant både i terrenget og i en haug planker like ved en bolig som er under oppføring.

Fremskutt enhet
Utrykningsleder Carl Martin Moseid i KBR Søgne og Songdalen var første ressurs på brannstedet. Han holdt brannen under kontroll med slukkeutstyret på fremskutt enhet til øvrige ressurser ankom. Brannen ble raskt brakt under kontroll, og det pågikk etterslukking i terrenget utover ettermiddagen.

Grunneier kom til stedet og holder vakt utover kvelden.

Bildet under: Utrykningsleder i KBR Søgne og Songdalen, Carl Martin Moseid ved en del planker som stor i full fyr når brannvesenet kom til stedet. Moseid minner om bålforbudet som trådte i kraft 15. april. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 22.04.2019 klokken 10:08 av Nicolai Prebensen

KBR Søgne og Songdalens mannskaper fikk raskt kontroll over krattbrannen i Ausviga søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no