Sånn omtrent 150 håndballspillere fra Søgne HK samlet like før avgang til Sandefjord fredag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Bærer preg av å være litt verre enn en saueflokk akkurat nå

  Nicolai Prebensen
  24. mai 2019
  16:46
Leder i Søgne Håndballklubb, Gro Anita Kåsa Poulsen og flere med henne har litt av en jobb når de skal holde styr på 150 håndballspillere i alderen 11-16 år denne helgen.

Håndballklubben tar med seg «juniorene» til Sandefjord for å spille Fjordcup, og tre store turbusser ble raskt fylt opp ved Nygård skole fredag ettermiddag.

- Det er litt å holde styr på, og situasjonen akkurat nå bærer gjengen preg av å være litt verre enn en saueflokk, sier Kåsa Poulsen lattermildt i det hun prøver å få kontroll på ungdommene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Nå må vi inn i bussene, og så kan jeg begynne å telle, sa hun til N247 og strøk avgårde.

I en melding til mediene tidligere denne uken skriver Kåsa Poulsen og Einar Bjelland at klubben sender 11 lag til Sandefjord.

- Det er spillere fra jenter og gutter 11 til jenter 16. Alle får spille minst fire kamper, så er det sluttspill som avgjør hvor mange flere kamper lagene får. De yngste som er 11 år får seks kamper, skriver de.

Bak de tre bussene kjører en privatbil med en henger som er fylt med flagg, kubjeller, isposer, brus, kaffe og frukt fra Xtra Tangvall.

- I morgen er det mange foreldre som kommer til cupen for å heie på juniorene, og det blir mange fra Søgne på tribunene gjennom helgen, står det videre i meldingen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Leder i Søgne Håndballlklubb, Gro Anita Kåsa Poulsen med flere har litt av en jobb med å holde styr på 150 ungdommer i Sandefjord denne helgen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Gladsak
I samme melding skriver klubben også om en aldri så liten gladsak;

- Fra høsten fjerner vi treningsavgift for minihåndball, slik at de kun betaler medlemsavgift på 100 kroner til klubben. Det håper vi gir enda flere barn muligheten til å prøve seg på håndballbanen. Dette får vi til takket være gode sponsorer, og et samlet årsmøte som stiller seg bak dette vedtaket, skriver klubben i meldingen.
Sist oppdatert 24.05.2019 klokken 17:52 av Jon Aamodt

Det blir fort litt hektisk når ungdommer, 150 i tallet, skal holdes styr på og samles før avgang til håndballcup. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no