Kommunalsjef Torkjell Tofte har sagt opp jobben i Søgne kommune. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Kommunalsjef i Søgne kommune takker for seg

  Nicolai Prebensen
  26. juni 2019
  15:05
Kommunalsjef i Søgne kommune, Torkjell Tofte  har sagt opp sin stilling til fordel for jobb i det private næringslivet. Tofte fratrer i løpet av kommende høst etter å ha innehatt stillingen i temmelig nøyaktig seks år.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Jeg vil avslutte på en ryddig måte, og derfor er ikke noen endelig sluttdato satt. Jeg skal jobbe som eiendomsutvikler i selskapet God Driv AS. Denne jobben er lik den jeg kom fra for seks år siden, sier Tofte til N247 onsdag.

Han forteller videre at han nå skal samarbeide med med private og det offentlige om eiendomsutvikling.

- Veiskille
- Vi står ved et veiskille i kommunen, og det var nå på tide å gå andre veier. Jeg skal drive eiendomsutvikling i det private og offentlige rom, og sånn sett flytter jeg over til den andre siden av bordet til høsten. Det har vært spennende og fine år i Søgne kommune, men det er en tid for alt, avslutter kommunalsjefen.

I følge hjemmesiden til God Driv AS, er selskapet et av de største på Sørlandet når det kommer til eiendomsutvikling.  De driver med alt fra utleie av kontor og butikklokaler til salg av hytter. Firmaet er stasjonert sentralt i Kristiansand, men har prosjekter forskjellige steder i landet.

Kommunalsjef Torkjell Tofte i Søgne kommune går fra jobben i kommunen til å drive eiendomsutvikling på Sørlandet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no