- Det er alltid kjekt å være på Søgne gamle prestegård, sa Øyvind Staveland som er leder og gründer av Haugesunds-gruppa. (Foto: Roar Tolfsen)

- Alltid kjekt å være her

  Nicolai Prebensen
  18. juli 2019
  21:21
550 hadde forhåndsbestilt billett til torsdagens konsert med VAMP i Amfiet på Søgne gamle prestegård.

- Det er alltid kjekt å være her, og i år skal vi begynne med en helt ny sang som handler om hjembyen vår, Haugesund, sa Øyvind Staveland før konserten startet og ønsket alle en god fornøyelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det er nok ingen tvil om at det litt uregjerlige konsertværet la en liten demper på stemningen, og det var ingen tvil om at en lokalbank hadde vært på stedet og delt ut «beskyttelse» til publikum. Et blåere Amfi har sjeldent eller aldri vært sett.

Imidlertid likte tydeligvis publikum det de hørte, og stemningen var god fra første tone.

Songvaar Fyrs Venner var også på plass og stilte med hele 15 mannskaper for å få arrangert konserten. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Under årets konsert med VAMP var publikum i det blå hjørnet torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen).

- Det er mye rigging, og vi setter opp hele scenen med det som skal til. I tillegg har vi et utekjøkken hvor vi lager mat til gjestene. I år ser det ikke ut til at det blir veldig godt salg, og det skyldes nok været og det faktum at VAMP ikke har pause, sa Geir Smebøle i venneforeningen til N247s reporter på prestegården torsdag kveld.

Han fortalte videre at disse arrangementene sørger for en tredjedel av driften til foreningen. De resterende tredjedelene kommer fra kontingentene og utleie av fyrstasjonen der ute.

VAMP på scenen i Amfiet på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)

Været gjorde at salget i kafeen til Songvaar Fyrs Venner ikke tok helt av under konserten med VAMP på Søgne gamle prestegård torsdag kveld. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no