Festkomiteen, fra venstre: Khudur, Farzat, Fawaz, Heidi, Salma, Walid, Idris, Lamia og Roshin. (Foto: Jon Aamodt)

Inviterer til internasjonal familiefest på biblioteket

  Jon Aamodt
  01. nov. 2019
  08:10
- Søndag er det igjen klart for internasjonal festdag, og som tidligere har vi vært så heldige å få låne biblioteket på Tangvall til arrangementet. Vi begynner klokken 16.00, og for alle som har lagt formiddagsturen til Linnåsen, er det bare å ta turen innom her etterpå og få seg både middag og underholdning. Alt sammen helt gratis, sier Heidi Johansen, leder av Søgne frivilligsentral. 

Det er deltagerne ved språkkafeen som står som arrangører, og i tillegg til de fremmedspråklige som deltar her, er det frivilligsentralen, Søgne menighet og Røde Kors som er sammen om dette arrangementet. 

Tradisjonelle, fargerike og velsmakende retter 
- Her blir det mye god mat, lover Khudhur og anbefaler alle å ta en smak at kakene som Salma lager. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Arrangørene lover også musikk og dans, og med mange deltakere med kurdisk bakgrunn blir det garantert innslag fra denne tradisjonelle kulturen. 

- Arrangementet passer for hele familien. Her kan barn få seg noe å spise eller løpe rundt og leke og danse, tilføyer Johansen. 

Ved de tidligere tilsvarende arrangementene i regi av de fremmedspråklige, har det alltid vært godt fremmøte, og arrangørene håper at det også denne søndagen er mange som legger veien innom biblioteket på Tangvall etter klokken 16.00 for en annerledes søndagsopplevelse. 

Det blir servert tradisjonelle retter fra hjemlandene når språkkafeens deltagere inviterer til internasjonal festdag i biblioteket. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no