Festkomiteen presenterte de hjemmelagde rettene for gjestene i biblioteket søndag. (Foto: Jon Aamodt)

Lekker mat på biblioteket søndag

  Jon Aamodt
  04. nov. 2019
  10:34
Fargerike, velduftende og smaksrike retter på lang rekke var det som møtte besøkende på biblioteket på Tangvall søndag. 

Det var de fremmedspråklige deltakerne på språkkafeen som igjen hadde invitert til internasjonal festdag, og etter at Pål Bjørkkjær hadde ønsket velkommen, ble rettene presentert av sine respektive opphavskvinner og menn. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Vi skal ikke engang prøve å gjengi navnene på de mange rettene med kurdisk eller arabisk opphav som ble servert, men allerede kort tid etter serveringstart klokken 16.00 var det godt med besøk av forventningsfulle gjester i biblioteket.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det var lekre, velduftende og smaksrike retter som ble servert under den internasjonale festdagen i biblioteket på Tangvall søndag. (Foto: Jon Aamodt).

- Rundt 50 personer var innom og fikk seg noe godt å spise. I tillegg var det underholdning i form av musikk og dans. Alle så ut til å trives og hadde det kjempegøy, sier leder av frivilligsentralen, Heidi Johansen etter at arrangementet var ferdig. 

Bildet under: Rundt 50 personer var innom biblioteket på Tangvall søndag da deltakerne på språkkafeen inviterte til internasjonal festdag. (Foto: Heidi Johansen).

Det er Salma som har laget de fristende kakene som gjestene gjerne ville smake. (Foto: Jon Aamodt)

Khudur fra Irak legger siste hånd på verket før den hjemmelagde retten med arabisk opphav er klar for servering. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no