- Kom innom Family fredag og bli med å stemme frem Martin og se programmet på storskjerm, sier Laila Rudi Aanensen. (Foto: Jon Aamodt)

Norske Talenter: - Bli med å stemme på Martin

  Jon Aamodt
  04. nov. 2019
  20:58
Fredag er det klart for den andre semifinalen i årets utgave av TV2s «Norske talenter», og med vår egen lokale deltaker, Martin Fredriksen, er det duket for egen heiagjeng og lokal mobilisering av stemmer til det direktesendte programmet der det nå er seerne som skal stemme frem sine favoritter. 

- Jeg reiser til Oslo onsdag for å være klar når det direktesendte programmet skal sendes fredag klokken 19.00, sier Martin til N247. 

Han forteller at han etter å ha fått mange oppfordringer om å melde seg på konkurransen, endelig fikk bestemt seg i en togkupé på vei til førstegangstjeneste i Garden.

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Jeg så annonsen, meldte meg på, og etter at jeg kom videre fra audition har alt bare gått veldig bra, forteller rapperen som også gikk videre fra andre runde, dommerutvelgelsen i konkurransen. (Foto: Jon Aamodt).

Nå er han klar for semifinale hvor en eller to deltakere fra de seks semifinalene går videre til finalen. Den som får flest publikumstemmer går direkte til finalen, i tillegg kan hver at de fire dommerne benytte «gullknappen» en gang hver i løpet av de seks direktesendte semifinalene slik at ti finalister vil stå igjen etter semifinalene. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Utenfor komfortsonen
- Nå er et direktesending, og spenningen stiger. Denne gangen satser jeg mer enn tidligere og går ganske langt utenfor komfortsonen når jeg for første gang skal synge, sier rapperen Martin. 

Låten han skal fremføre fredag handler om å være «nede», og om hvordan han gjennom musikken føler seg helt i toppen.

Publikum avgjør
- Nå er det publikums stemmer som teller, og nå mobiliserer vi her på Tangvall fredag. Vi får låne spinningsalen på FSC hvor vi samler alle som vil være med å se programmet på storskjerm og heie frem og stemme på Martin, sier Laila Rudi Aanensen, Martins mamma. 

Hun oppfordre alle som vil heie på Martin om å ta med seg en pute (til å sitte på) og legge turen innom «Family» fredag kveld. 

Og som en oppklaring til seere som har reagert på at Martin oppgav Kristiansand som hjemsted da han ble presenter på TV-kanalen:

- Jeg sa egentlig Kristiansand, aka (also known as) Søgne, men det siste ble klippet bort, unnskylder Martin og legger til at med skilte foreldre har han hatt sin oppvekst delvis i Søgne og delvis i Kristiansand.  

F.v: Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Solveig Kloppen, Janne Formoe, Mona Berntsen (Foto: Foto/montasje: Bjørn Wad)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no