Fungerende lensmann ved Søgne og Songdalen lensmannskontor, Harald Hollerud sier til N247 at to personer er observert løpende bort fra Lundeelva i det aktuelle tidspunktet for brannen i en båt fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Brannene: Politiet ønsker kontakt med to personer

  Nicolai Prebensen
  26. nov. 2019
  13:31
Politiet søker to personer som er observert løpende bort fra stedet i Lundeelva hvor en fritidsbåt brant og sank fredag kveld.

- I forbindelse med båtbrannen er det observert to personer løpende vekk ved Lundeelva i retning Tangvall rundt det aktuelle tidspunktet. Politiet er interessert i å komme i kontakt med personene, eller andre som kan hjelpe med å identifisere disse to, sier fungerende lensmann Harald Hollerud til N247 tirsdag formiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Eventuelle observasjoner eller andre tips i saken kan gis ved å kontakte politiet på telefon 02800, sier han videre.

Det var fredag kveld rundt klokken 20.00 at nødetatene rykket ut etter melding om brann i en 23 fots plastbåt som da stod i full fyr i Lundeelva. Brannen ble slukket, men båten slet seg og sank rundt klokken 21.00.

Ingen mistenkte
Hollerud sa mandag til N247 at politiet til nå ikke har mistenkte i saken.

- Vi har per i dag ingen mistenkte etter disse brannene, men har satt store ressurser på sakene, og de har høy prioritet hos politiet. Akkurat nå er flere etterforskere ute i bygda og gjør undersøkelser. Vi håper at publikum tipser oss om de vet noe, eller har sett noe som eventuelt kan føre oss til en gjerningsperson eller personer, sa han.
Sist oppdatert 26.11.2019 klokken 13:33 av Nicolai Prebensen

En 23 fots plastbåt stod i full fyr i Lundeelva fredag kveld. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no