Nok en solid kamp fra Søgne HKs 3. divisjonslag lørdag ettermiddag. Laget topper nå tabellen med en kamp mindre spilt en Sola 2 på andreplass. På bildet Karianne Gjertsen Barøy i en tidligere hjemmekamp. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Topper 3. divisjon: - Nok en solid kamp

  Nicolai Prebensen
  30. nov. 2019
  17:47
Hinna 2 - Søgne HK 25-33 ( 13-16), kvinnenes 3. divisjon, Hinnahallen, Stavanger.

- Dette var nok en solid kamp fra jentene. Vi ledet fra start og så oss aldri tilbake, sier trener for Søgne HKs 3. divisjonslag Bjørn Hagen til N247 på telefon på vei hjem fra Stavanger lørdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Forsvaret sitter fremdeles bra og flere keeperredninger fra Tess Demi og Heidi Andersson gjorde kampen vanskelig for vertene. Når i tillegg samspillet i angrep fungerer som det skal er vi rett og slett vanskelige å slå. Hele laget var mektig solide og når vi skal spille mot AK 28 hjemme i Tinntjønnhallen 9. desember håper jeg vi får vist spillet vårt for så mange som mulig. Vi er sterke for tiden, avsluttet han.

Tabelltopp
Søgne HKs seniorer på kvinnesiden topper nå serien med 16 poeng på 9 spilte kamper. Andreplassen og også med 16 poeng innehas av Sola 2, men en kamp mer spilt.

Ida Marie Gabrielsen Lerøy scoret hele 10 mål lørdag, mens Charlotte Markam og Karianne Gjertsen Barøy «nettet» åtte ganger hver.

I følge trener Hagen en gjennomført solid bortekamp fra jentenes side.

Ida Marie Gabrielsen Lerøy scoret 10 mål mot Hinna 2 lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Charlotte Markham i aksjon tidligere denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no