Det var stort frammøte fra lokalbefolkningen da årets julegran ble tent på Lunde i Søgne søndag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

- På Lunde gjør vi det slik vi har gjort før

  Jon Aamodt
  01. des. 2019
  18:57
Søndag kveld ble også lysene i julegrana på Lunde tent. Det var Lunde vel som hadde regien da lokalbefolkningen rundt Lunde i år igjen arrangerte fakkeltog i forkant av tenning av årets julegran. 

Også i år var det godt med folk da fakkeltoget startet fra Heimklang klokken 17.30. Ved ankomst til Lunde ble de møtt av juletoner fra de unge musikantene i Søgne skolekorps. Velforeningens ildsjeler stod som alltid klar med varm gløgg, mandariner og godsaker til alle fremmøtte.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi gjør ikke så mye nytt, vi holder på tradisjonene fra tidligere og setter pris på at det kommer opp masse fine julelys i hele området her, og at mange kommer for å være med når vi tenner julegrana, fortalte leder av velforeningen Randi Hansen like før fakkeltoget ankom. 

Til toner fra de dyktige unge musikantene ble lysene på årets julegran tent, og lyser nå opp i mørke desemberkvelder hvor den hvite snøen i alle fall inntil videre glimrer med sitt fravær.  
Sist oppdatert 01.12.2019 klokken 21:16 av Jon Aamodt

Fakkeltoget fra Heimklang ankom Lunde i samlet tropp søndag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

Også i år stilte ungdommene i Søgne skolekorps opp og stod for den musikalske underholdningen på Lunde. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no