Årets første desembermorgen 2019! (Foto: Nancy Olsen)

Lesernes bilder: På vei inn i en kaldere årstid

  Jon Aamodt
  02. des. 2019
  14:04
- På grunn av de varme luftmassene som inntar Norge natt til tirsdag, har vi sendt ut farevarsel for underkjølt regn og regn som fryser på bakken i hele landet. Det starter i sør i kveld, skriver meteorologene mandag formiddag på yr.no.

Selv om det meldes opp mot elleve varmegrader kommende uke, tilsier årstiden at det er vinteren som står for døren. De seneste innsendte bildene fra N247s lesere, bærer også preg av at høsten er i ferd med å bli til vinter, også på landets sørligste breddegrader. 

Ønsker du å dele dine bilder med N247s lesere, kan du sende bilder på Messenger til N247.no eller dele bilder på Instagram og merke disse med emneknagg #N247no. 

Bilder og tips kan også sendes som e-post til redaksjonen@N247.no. Husk at gode tips og bilder honoreres med gavekort fra det lokale næringslivet. 

Bildet fra Høllen er delt av @lilliloddpet.

- Vakkert i hagen, skriver Ingunn K. Jaabæk om dette bildet som er tatt midt i november.

Fra Hellersdalen i Søgne, delt av @btkjaer.

@evarostoft har delt dette bildet fra Gravane i Kristiansand. 

Bildet under er tatt sent i november og delt av @mettefardal.

Høstbilde fra trappa til mine foreldre, Ingvor og Jørgen Tofte. De bruker flere ulike typer grønnkål som pynt. Vet ikke om grønnkålen er litt undervurdert som grønnsak, men her blir den i hvert fall til både nytte og glede. (Foto: Margrete Tofte)

Vintermorgen ved Strondivatn i Åraksbø. (Foto: @roarteigen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no