Hele åtte bur med pakker på vei inn til Coop Mega Tangvall mandag. Butikksjef Frank Haugen og postansvarlig Reidun Tveita tar imot. (Foto: Jon Aamodt)

- Hent pakkene dine så fort som mulig

  Jon Aamodt
  10. des. 2019
  09:06
- Normalt får vi inn tre «bur» med pakker hver dag, nå i dag kom det åtte helt fulle trillende inne her. Da hoper det seg fort opp dersom pakkene ikke blir hentet, sier postansvarlig med Coop Mega Tangvall, Reidun Tveita til N247 mandag ettermiddag. 

Sammen med butikksjef, Frank Haugen har hun nettopp mottatt dagens levering fra Bring. Nå skal pakkene fordeles i hyllene inne i butikken, og her er det allerede trangt om plassen. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Folk er egentlig ganske flinke til å hente pakker, men vi sender likevel en ekstra oppfordring nå i førjulstiden om at alle som har fått melding om mottatt pakke henter denne så fort som mulig, sier Tveita. 

- Vi må få litt sirkulasjon så vi får plass til alt som er på vei inn, legger hun til. 

Samme situasjon på Rema 1000
Mens Coop Mega Tangvall distribuerer for Posten, er det Rema 1000 som leverer ut pakker for PostNord.

- Vi har samme situasjon her hos oss også, og vi henger oss på oppfordringen og minner alle om å hente pakker snarest, sier Ditlef Ueland. 

Ved begge utleveringsstedene merkes fremdeles ettervirkningene fra Black Friday, og når juleposten nå ankommer i stor skala, ser de gjerne at folk henter så snart de har anledning. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Med så mange pakker inn hoper det seg fort opp dersom pakkene ikke blir hentet, sier butikksjef Frank Haugen etter å ha mottatt åtte bur med pakker mandag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt). 

Frist for julepost
- Fristen for sending av julepost til land utenfor Norden er allerede passert, men for post til Norge og Norden er det fremdeles noen dager igjen. Siste innlevering av post som skal være garantert å komme frem før jul er 16. desember for post innenlands og 13. desember for post innenfor Norden, minner Tveita om mens hun triller nye pakker inn i butikken på Tangvall. 

- Folk er ganske flinke til å hente pakker, men vi sender likevel en ekstra oppfordring nå i førjulstiden, sier Reidun Tveita, postansvarlig ved Coop Mega Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no