Fra venstre Kristin Gilje, som fikk  bronse i kule, deretter Julie, Matea og Haakon som er meget fornøyde med dagen. (Foto: Olav Eieland)

Fire gull, tre sølv og to bronse til Søgne IL i Sørvestmesterskapet, Sandnes

  Redaksjonen
  12. jan 2020
  10:27
Av Olav Eieland, Søgne IL Friidrett

Fem ivrige friidrettsutøvere fra Søgne IL Friidrett med diverse foreldre og heiagjeng, reiste lørdag morgen til Sandneshallen på SørVestmesterskap. Med deltagerrekord med 690 påmeldte i alle årsklasser ble det et stort mesterskap. 

Dette er et flott anlegg som vi har gode opplevelser i fra tidligere mesterskap. Denne gangen fikk vi også maksimal uttelling på medaljefronten, med en god sølvmedalje i kule senior til Joakim Hermansen. Han satte personlig rekord med 9,11 meter. 

Mathea Ekberg Bringedal fikk bronse på 60 meter og gull på 400 meter og var veldig fornøyd med dagen. Kristin Gilje fikk en kjempefin 3. plass og bronse i kule. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Julie Ekland Ose fikk sølvmedalje på 60 meter. Haakon Eieland driver oppkjøring til mangekamp NM som er neste helg på Jessheim, og hadde meldt seg på alle øvelsene, både lørdag og søndag. Dette gikk nok noe ut over kvaliteten, og han rakk for eksempel bare tre lengdehopp og to kulestøt, men stakk til slutt av med Tre gullmedaljer i 60 meter, lengde og stavhopp. 

Nye idrettsvenner
Haakon fikk sølv i kule. Først og fremst er tilbakemeldingene fra ungdommene at de har det kjempebra, spennende og at de treffer mange nye idrettsvenner. Søndag er det mange nye øvelser, og vi gleder oss alle. Det er vel unødvendig å fortelle at speaker i hallen ble veldig vant med å rope ut Søgne-navnet?

Haakon Eieland gir alt på 60 meter. (Foto: Olav Eieland)

Fra venstre, med sølv Julie Ekeland Ose,  til høyre bronse til Mathea Ekberg Bringedal. (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no