Troner alene på toppen

Publisert

AK 28 – Søgne HK 15-25 (8-12). Kvinnenes 3.divisjon, Odderneshallen, Kristiansand.
Onsdag kveld tok Søgnes håndballkvinner turen til Lund for å spille mot AK 28. I forkant av kampen lå Søgne på førsteplass med 26 poeng, likt antall poengsum som Sola 2 bare med bedre målforskjell. Sola på sin side hadde også spilt to kamper mer enn Søgne.
Med masse supportere som hadde tatt turen til Lund for å se på kampen, sørget Søgne-jentene for å levere varene på banen, slik de har gjort hele denne sesongen, stort sett.
Åpningsminuttene var preget av et hjemmelag som ikke klarte å få spillet til å sitte og som gjorde flere feil. Søgne på sin side var svært giftige på kontringene, og samtidig solide bakover. Til pause var resultatet 8-12 i favør Søgne.
I andreomgangen fortsatte Bjørn Hagens lag det gode arbeidet, og lå gjennom hele omgangen flere mål foran sine rødkledde motstandere. Søgne hadde full kontroll på andreomgangen, og spesielt de ti siste minuttene demonstrerte de kvaliteten som bor i laget ved å rykke fra sine motstandere. Det endte til slutt med fantastisk stemning på tribunen og 15-25 seier til Søgne. Det var derfor en fornøyd Søgne-trener som snakket med N247 etter kampen.
Tøff kamp
- Dette var en tøff kamp fysisk sett med mange dueller og harde tak. Det ble tøffere enn forventet, men jeg er fornøyd med at vi vinner kampen. Spesielt de siste minuttene klarer vi å få spillet til å sitte offensivt. Dette var ikke vår beste kamp, men defensivt synes jeg vi er solide. Vi slipper inn åtte i førsteomgangen, og syv i andreomgangen. Vi snakket om det i pausen, at vi måtte fortsette å være solide bakover, noe vi også klarte. Jeg vil også skryte av målvakten vår som står en veldig god kamp, var konklusjonen til Hagen etter 15-25-seieren over AK 28.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Bjørn Hagen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).
På god vei
Det har vært fantastisk å følge dette Søgne-laget denne sesongen. De spiller en positiv og underholdende håndball, og etter seieren topper de tabellen alene med 28 poeng, to poeng foran Sola 2. Søgne har notert seg for 14 seire og to tap denne sesongen, og er på god vei mot å vinne avdeling 01 i 3.divisjon.
Onsdagens mestscorende spiller ble Karianne Gjertsen Barøy med seks scoringer, mens Lene Cecilie Pettersen noterte seg for fem scoringer. Charlotte Markham og Ida Marie Gabrielsen Lerøy scoret fire mål hver.
Karianne Gjertsen Barøy (bildet) leverte seks scoringer onsdag kveld, mens Lene Cecilie Pettersen noterte seg for fem scoringer. Charlotte Markham og Ida Marie Gabrielsen Lerøy scoret fire mål hver. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)