To personer ble kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Eikeheia i Søgne natt til lørdag. Fører mistenkes for å kjøre bil i beruset tilstand. (Foto: Kari Mette Arntzen)

Flere trafikkulykker og uhell natt til lørdag

  Nicolai Prebensen
  28. mars 2020
  07:05
Flekkerøy klokken 01.10: - En uheldig bilfører på Flekkerøy så sin bil renne ut i sjøen. Det var ingen personer i bilen. Bilfører stod utenfor bilen og snakket i telefonen da hendelsen skjedde. Politiet til stedet. Bilen ligger synlig cirka fem meter fra land, ikke dypt. Forsikringssak, skriver politiet på Twitter

Søgne klokken 01.35: Melding om trafikkulykke i Eikeheia. En bil har kjørt ut av vegen og landet på taket. Nødetatene på veg til stedet.

En bil har kjørt inn i en parkert bil, over en mur og veltet på taket. Politiet er i kontakt med to personer som har vært med i bilen. Det jobbes på stedet. Begge i bilen framstår som lettere skadet og kjøres med ambulanse til sykehus for sjekk. Fører mistenkes for å kjøre bil i beruset tilstand. Det er besluttet beslag av førerkort og sak opprettes.

Flekkerøy klokken 02.43: - En bil har kjørt ut av vegen i en sving på Østerøya, Fire personer i bilen, tre airbager utløst. Personene i bilen undersøkes nå av legevaktslege og ambulansepersonell på stedet. Framstår som uskadet. Det er besluttet førerkortbeslag av fører. Sak opprettes. Det er skade på privat eiendom, trafikkskilt og kjøretøy, skriver politiet på Twitter.

Søgne klokken 11.00: Politiet har tatt hånd om en bilfører på Tangvall som mistenkes for promillekjøring. Nødvendig prøve sikres og sak opprettes.
Sist oppdatert 28.03.2020 klokken 13:44 av Nicolai Prebensen

Bilen har kjørt inn i en parkert bil, over en mur og veltet. (Foto: Kari Mette Arntsen)

Slik ble bilen liggende etter å ha havnet opp på en mur i Eikeheia i Søgne. (Foto: Kari Mette Arntzen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no