Forbedret og utvidet bibliotek-tilbud gir publikum gratis tilgang til digitale bøker og en rekke takeaway-tilbud på bøker, opplyser Agder fylkesbibliotek. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Tilbyr gratis digitale bøker, lydbøker, aviser og tidsskrifter fra sofakroken

  Redaksjonen
  03. apr 2020
  09:25
Forbedret og utvidet bibliotek-tilbud gir publikum gratis tilgang til digitale bøker og en rekke takeaway-tilbud på bøker.

Om bibliotektjenester i koronakrisen - Informasjon fra Agder fyklesbibliotek

Fylkesbiblioteket og bibliotekene i Agder gir alle innbyggerne gratis tilgang til digitale bøker, lydbøker, aviser og tidsskrifter fra sofakroken. Mangler du lånekort, kan det også fikses digitalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mange savner å kunne gå på biblioteket for å hente seg bøker og lese aviser m.m. For å imøtekomme dette behovet har en rekke folkebibliotek i fylket startet opp et takeaway-tilbud. Låneren sender bestilling til biblioteket, bøkene blir pakket og settes utenfor etter avtale mellom bibliotekar og låner. Dette utføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Bredt utvalg
De digitale tilbudene er forbedret og utvidet. Agder fylkesbibliotek og bibliotekene i kommunene tilbyr et bredt utvalg av e-bøker, e-lydbøker, tilgang til over 7.000 tidsskrifter og aviser digitalt. Dersom du ikke har lånekort, er dette også nå tilrettelagt for selvbetjente løsninger online – via ditt lokale bibliotek og «Mine sider».

Det finnes ulike app’er til tjenestene. E-bøker finner du på eBokBib. Aviser og tidsskrifter finner du på Pressreader. Det er et utvalg av aviser og tidsskrifter fra hele verden man kan finne her. Dette er gratis app’er du finner på nett. Les mer via denne lenken.

Informasjon fra Agder fylkesbibliotek.
Sist oppdatert 03.04.2020 klokken 09:26 av Nicolai Prebensen

Agder fylkesbibliotek og bibliotekene i kommunene tilbyr et bredt utvalg av e-bøker, e-lydbøker, tilgang til over 7000 tidsskrifter og aviser digitalt. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no